share

Monday, July 6, 2009

kembali ke blog

salam,....nk perah otak sekejap sebab tak tau nak cakap ape dah lame tak update blog ni. Bukanye tak nak update tapi before ni tranfer keje kat tempat lain so kalo nak memasak tu memang tak boleh le. Rumah tak da kelengkapan nak memasak (alasan je tu sbenarnye + malas skali). Penubuhan blog ni memang sebenarnye pasal masak-masak je tp sebab tak da ape yang nak update. Cerita je lah ape yang terbaru tentang diri ni.

cerita terbaru sekarang ni dah behenti kerja sbb nk menyambung study..Mula-mula confius gak sebab tak tau nk kerja atau kerja selepas berbincang dengan family. Parent pun cakap better sambung study dulu waktu sekarang ni. So, ikot je la pendapat family kan. Skarang ni dah start stdy pun baru first day masuk class.

Dah duk kat sini nak masak tu jauh sekali la.kalau duk kat lab pun masak untuk experiment je..hehe..pengubat rindu nak memasak ni duk melawat blog-blog je la :)

Ape-ape pun nak update sikit picture waktu convo ari tu ;)

2 comments:

|| syazwaniadnan || said...

selamat kembali belajar dik ;)
sambung degree ke?

budakecik said...

terima kasih..bru smbung dgree :)