share

Wednesday, December 24, 2008

Roti Nasi


wajib cube roti ni..sedap, yg ni baru kuar oven. kene take picture cepat2 riso nnti dah x sempat nk ambik


try letak dalam acuan ni..ok jgak..

Roti nasi ni petang tadi buat nk try jugak tegok kak hana and kekawan dekar myr buat macam best je. so td buat le, alhamdullilah tidak mngecewakan. siap pg hantar rumah jiran sebelah lagi..tadi buat dua bancuhan sebab ramai nak makan..hehe..thank to kak diana sbb all the resepi ambik kat blog kak D..kepada sesape yang nk resepi ni boleh check kat blog resepi pilihan diana..tak rugi semua tip2 memasak pun ada.selamat mencube..ooO lupe nk bg tau roti td saya buat then filling gan paste kacang merah..mmg sedap..thank :)

7 comments:

hunny said...

hai amat,dh kena virus roti nasi jugak yer...akak jer yg x berjangkit...hehehe

budakecik said...

pe tak nye akak buke page sane sini semua buat roti..ape lg turut mncube le..hehe. roti nasi ni best le akak..boleh buat lagi nanti.

maisya said...

assalamualaikum,
first time singgah sini...orang kuale ke? Kuale kat mana? Kg Maisya kat Kuale juga.
Dah lama tak uli roti....tengah angin malas.
Selamat berkenalan.

Mat Gebu said...

salam chef kecik...Nice blog laa, letak leer chat box, senang sikit nak "mengumpat"...ahakss....

budakecik said...

to maisya :)
sy duk kat area lubuk merbau, on the way nk ke grik..ari tu teringin sgt nk mncube roti ni 2 yg buat jgak..hehe..selamat berkenalan jgak :)

to abg mat gebu :)
salam abg mat, sudi jgak ke rumah kite..hehe terima kasih..unt chat nnti sy cube masuk kan..thank :)

Aymywithlove said...

Salam..

eee tgk roti ni gebu semacam jer.. geram.. next week la plak cuba..

budakecik said...

wslm,
x tau nk pggil ape..kak amy boleh..
try le buat roti tu mmg x rugi.mggu lepas sy buat lagi..permitaan dari pak cik, so terus buat 3 bancuhan..hehe. slamt mncube.